مواد لازم برای بال مرغ با عسل و زنجبیل

بال مرغ ۲۵ عدد
پیازچه ۵ ساقه
عسل ۵ قاشق غذاخوری
سس سویا ۲ قاشق غذاخوری
فلفل چیلی قرمز ۱ عدد
زنجبیل به میزان لازم
آویشن ۵ شاخه

 


بال مرغ با عسل و زنجبیل از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است. این بال های ترد، تند و خوشمزه را حتما امتحان کنید.

طرز تهیه بال مرغ با عسل و زنجبیل

1- فلفل چیلی را ریز خرد کنید.
2- به ۱ تا ۲ سانتی متر زنجبیل تازه نیاز دارید. آن را رنده کنید.
۳- برگ های آویشن را جدا کنید.
۴- لازم است که مواد را برای ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم دار شوند.
5- برای طعم دار کردن مرغ ها، در ظرفی پیازچه، عسل، سس سویا، فلفل چیلی، زنجبیل و برگ های آویشن را با هم ترکیب کنید.
6- مرغ ها را در ظرفی مسطح در یک لایه قرار دهید. مواد ترکیب شده را روی آن ها بریزید و روی آن را با کیسه پلاستیکی بپوشانید و برای ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا بال ها طعم دار شوند. قبل از پخت آن ها را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید تا به دمای محیط برسند.
7- ماهیتابه مخصوص گریل را روی حرارت بالا گرم کنید. بال ها را برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تا تیره شوند و وقتی آن ها را فشار می دهید آب از آن ها خارج شود، بپزید. آن ها را مدام بچرخانید. در نهایت برای این که مطمئن شوید مغزپخت شده اند، آن ها را برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.


پروتئین ما ، با ما بهترین باشید. ها ,بال ,مرغ ,زنجبیل ,دهید ,های ,آن ها ,ها را ,بال مرغ ,قرار دهید ,عسل ومنبع

دنبه گوسفندی و خواصی که در آن شناخته شده است

پیش غذایی فوق العاده لذیذ با “بورانی اسفناج”

خرید مرغ و متعلقات به صورت تناژ

غذای رژیمی به سینه مرغ

طرز تهیه کلم پلو شیرازی با گوشت چرخ کرده گوسفندی

کله پاچه گوسفندی را در خانه طبخ کنید!

گوشت بوقلمون بهتر است یا مرغ

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

خرید انواع دستگاه شیرینگ اجاره و رهن |پارتمان در تهران تولیدی کفش ارزان کده فروش آنلاین قطعات بسترن Rosalynssk Log گروه تبلیغاتی فست کلیپ دکوراسیون منزل صبا مطلب موبایل استور بهزاد